Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Φλώρινα: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία αλληλεγγύης στους ανέργους χθες στην "Οδό ονείρων" (πρώτες εικόνες)


Στην κατάμεστη, φιλόξενη, αίθουσα της "Οδού Ονείρων" στη Φλώρινα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αλληλεγγύης στους ανέργους  που οργάνωσαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας και ο Μουσικός Σύλλογος Φλώρινας "Ερωδιός".


Οι καλλιτέχνες του Μουσικού Συλλόγου με την εθελοντική προσφορά και τα τραγούδια τους συγκίνησαν, προβλημάτισαν, ξεσήκωσαν και πάνω από όλα έδειξαν την ανάγκη της έκφρασης αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη








Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώτα Τορλαχίδου, στέλεχος του Π.Α.ΜΕ και οργανωτική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας
Χαιρετισμό απηύθυνε η δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας  Βίκυ Παπαναστασίου


Επόμενο μεγάλο ραντεβού και στοίχημα η όσο μεγαλύτερη συμμετοχή από την Φλώρινα στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Συντάγματος την 1 Νοέμβρη.

Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την δημιουργία Επιτροπής Ανέργων και στη Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.