Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Με νέα 4σέλιδα αφιερώματα ο «Ριζοσπάστης» κάθε Πέμπτη και Σάββατο

Με νέα τετρασέλιδα αφιερώματα, από την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη, ο Ριζοσπάστης» εμπλουτίζει την ύλη του. Τα αφιερώματα θα δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη και Σάββατο και θα περιλαμβάνουν ζωντανά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα, σχόλια και πολλά ακόμα. Σκοπός είναι να ενισχυθεί το περιεχόμενο της εφημερίδας, να διευκολυνθεί η αξιοποίηση και διακίνησή της στην εργατική τάξη, τη νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.Παράλληλα, αποσκοπεί στο να εμπλουτιστεί η ύλη της εφημερίδας με θέματα που αφορούν τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις σε συνθήκες που οξύνεται η ιδεολογικοπολιτική διαπάλη. Να συμβάλει στην καλύτερη ανταλλαγή πείρας από τη δράση του εργατικού - λαϊκού κινήματος αλλά και της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα.Κάθε Πέμπτη θα δημοσιεύονται δύο 4σέλιδα, το ένα για τη «Νεολαία» και το άλλο με τίτλο: «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία».Το 4σέλιδο για τη «Νεολαία» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ, αρθρογραφία, συνεντεύξεις και έρευνες για ζητήματα Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, του αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά, για το μαθητικό και το φοιτητικό κίνημα. Ακόμα, θα υπάρχουν προτάσεις για παραστάσεις, προβολές και φυσικά βιβλία για νέους και τις οικογένειές τους αλλά και για δασκάλους, εκπαιδευτικούς.Το 4σέλιδο «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία» θα συγκεντρώνει ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα από τη δράση των σωματείων, των Λαϊκών Επιτροπών, από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ. Η πείρα που βγαίνει από τη δράση αυτών των δυνάμεων, τα συμπεράσματα και οι δυσκολίες θα αναδεικνύονται ως ένα πολύτιμο συστατικό στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος.Κάθε Σάββατο θα δημοσιεύονται ακόμα δύο τετρασέλιδα, το ένα με τίτλο «Διεθνή και Οικονομία» και το άλλο «Κομματική Ζωή και Δράση».Το 4σέλιδο «Διεθνή και Οικονομία» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ και αρθρογραφία από όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην οικονομία της Ελλάδας, όσα καταγράφονται στο διεθνή Τύπο και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε ως στοιχεία που δείχνουν τις επιπτώσεις από την καπιταλιστική οικονομική κρίση, το τι συμβαίνει στις καπιταλιστικές χώρες, που αποκαλύπτουν τη σαπίλα του συστήματος και την ανάγκη για ανατροπή του.Το 4σέλιδο «Κομματική ζωή και δράση» θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ, άρθρα που αφορούν δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων και των Οργανώσεων της ΚΝΕ, πρωτοβουλίες, συσκέψεις, τη δουλειά για την Οικονομική Εξόρμηση, την κομματική οικοδόμηση, τη διακίνηση του Κομματικού Τύπου και των εκδόσεων του Κόμματος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.