Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Να σπάσουμε την σιωπή. Με το ΠΑΜΕ στην απεργία και στους αγώνες

Συνάδελφοι,Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, τα αγωνιστικά ταξικά συνδικάτα και οι δυνάμεις της Λαϊκής Συμμαχίας αναπτύσσουν μια πολύμορφη, καθημερινή δράση, με την συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένωνΤο ΠΑΜΕ αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, αν και με μεγάλο οικονομικό κόστος, προπαγάνδισε το Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη με κάθε πρόσφορο μέσο. Τόσο η προετοιμασία του Συλλαλητηρίου, οι νέες αποφάσεις συνδικάτων και φορέων, οι συσκέψεις και δράσεις των συνδικάτων, οι κινητοποιήσεις τους, έγινε προσπάθεια να γίνονται άμεσα γνωστές ώστε να αξιοποιούνται τα πολλά θετικά παραδείγματα. Την μέρα του Συλλαλητηρίου με δελτία τύπου, φωτογραφίες και βίντεο έγινε προσπάθεια να μεταφερθεί ο παλμός και η δυναμική του Συλλαλητηρίου παντού. Μετά το Συλλαλητήριο κυκλοφόρησε 4σέλιδη ανακοίνωση με φωτογραφίες από την 1η Νοέμβρη για να στηρίξει την προετοιμασία της Απεργίας της 27ης Νοέμβρη.Για να υποστηρίξουν αυτή τη δουλειά μέχρι σήμερα με ευθύνη του ΠΑΜΕ λειτουργούνΚανάλι στο YOUTUBE με βίντεο από τη δράση του ΠΑΜΕhttps://www.youtube.com/user/pamehellasWebRadio με εκπομπές από τα συνδικάτα αλλά και καλλιτέχνεςhttp://pamehellas.gr/modules/mod_radioplayerjoomla-free/pame_radio.phpΗλεκτρονικό Περιοδικό του ΠΑΜΕ σε Ελληνικά και Αγγλικάhttp://pamehellas.gr/index.php/2012-10-02-15-11-51/2012-10-02-15-13-29Ηλεκτρονικό Φωτογραφικό Αρχείο του ΠΑΜΕ https://plus.google.com/111424066969409429174/photosΑυτή η δουλειά, στηρίζεται στην εθελοντική, ερασιτεχνική προσφορά δεκάδων εργατών που αγωνίζονται για την ενημέρωση της Εργατικής Τάξης. Όμως σήμερα, πρέπει αυτή η δουλειά να γίνει πιο σταθερή, πιο συστηματική, πιο οργανωμένη, να συμμετέχουν με σχέδιο τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα στους μεγάλους κλάδους.Να σπάσουμε την σιγή νεκροταφείου των ΜΜΕ των καπιταλιστών. Να οργανώσουν τα συνδικάτα την συστηματική ενημέρωση της εργατικής τάξης για τις δράσεις και τους αγώνες του ταξικού κινήματος. Αξιοποιώντας την πείρα της 1ης Νοέμβρη, όπου δεκάδες εργάτες, ανέλαβαν την ευθύνη και έγιναν και ανταποκριτές, φωτογράφοι και καμεραμαν, και στην απεργία της 27ης Νοέμβρη να υπάρξει συλλογή οπτικοακουστικού υλικού, φωτογραφιών και βίντεο από κάθε πόλη, κάθε περιφρούρηση, κάθε εργοστάσιο. Κάθε απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ να γίνει γνωστή και να προπαγανδιστεί στην εργατική τάξη της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικούΣτην ηλεκτρονική διεύθυνση: media@pamehellas.gr θα γίνεται συγκέντρωση φωτογραφιών από τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στις 27 Νοέμβρη. Καλούμε κάθε Γραμματεία του ΠΑΜΕ, Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία, Συνδικάτο και μαζικό φορέα να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια με φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις τους, αλλά και να συνεχίσουμε και μετά την απεργία με τη συγκέντρωση φωτογραφιών από τις καθημερινές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του ταξικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.