Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Άθλια επίθεση του Γ. Στύλιου εναντίον της Λιάνας Κανέλλη - Ανακοίνωση της ΚΟ του ΚΚΕ

Σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον της Λιάνας Κανέλληπροχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο σοβαρό ζήτημα του παιδικού υποσιτισμού, φτάνοντας στο σημείο να «δικαιώσει» το χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.
«Η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης», ανέφερε ο Γιώργος Στύλιος. «Θέλετε Κασιδιάρη κ. Κανέλλη αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης», συμπλήρωσε.
Οι άθλιες αυτές αναφορές έγιναν κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ σχετικά με το πρόβλημα του υποσιτισμού στον παιδικό πληθυσμό. Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Στύλιος επιχείρησε να δημιουργήσει συνειρμούς ότι η Λιάνα Κανέλλη ήταν υπεύθυνη που την χτύπησε ο Ηλίας Κασιδιάρης και όχι ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης.
Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, που απάντησε: «Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του. Σαν δεν ντρέπεστε…». Η βουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε την παρέμβαση του προεδρείου και επισήμανε στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα ότι πρέπει «να ντρέπεται» που δεν αντιδρά.
ΚΚΕ: Ανακοίνωση της ΚΟ για την προκλητική συμπεριφορά του υφυπουργού Παιδείας
Σε ανακοίνωσή της η ΚΟ του ΚΚΕ για την προκλητική συμπεριφορά του υφυπουργού Παιδείας αναφέρει: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταδικάζει την προκλητική συμπεριφορά του υφυπουργού Παιδείας Γ. Στύλιου, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Λιάνας Κανέλλη για τον υποσιτισμό των παιδιών ζητώντας δωρεάν γεύματα στα σχολεία, κατέφυγε -σε πρωτοφανή για τα αστικά κοινοβουλευτικά ήθη- σε κακοήθη φραστική επίθεση στη βουλευτή του ΚΚΕ. Η απαράδεκτη αυτή στάση που επιβραβεύει τις αθλιότητες της Χρυσής Αυγής αφήνει έκθετη την κυβέρνηση, η οποία έχει ευθύνη να τοποθετηθεί δημόσια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.