Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Οργανώσεις Φλώρινας του ΚΚΕ: Κυριακή και Δευτέρα εξόρμηση με τον Ριζοσπάστη και την πολιτική απόφαση του 20ου Συνεδρίου του Κόμματος

Πλατύ άνοιγμα στην εργατική τάξη και στο λαό πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, σήμερα, Κυριακή 9 Απρίλη, που ο «Ριζοσπάστης» κυκλοφορεί με ειδικό ένθετο την Πολιτική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος πραγματοποιούν και στον Νομό Φλώρινας εξόρμηση σε χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας, χωριά για να κάνουν γνωστές και να συζητήσουν  τις θέσεις του Κόμματος και την σημασία του Συνεδρίου του, που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα
Ήδη άλλωστε, με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μπήκαμε σε φάση υλοποίησης των κατευθύνσεών του και η πανεξόρμηση της Κυριακής είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να σηματοδοτηθεί με αποφασιστικότητα αυτή η μεγάλη προσπάθεια. οργανώνουμε λοιπόν τη μεγάλη εξόρμηση για να συζητήσουμε τα σύνθετα καθήκοντα που βάζει το Κόμμα μας για τα επόμενα χρόνια, με άξονα την ισχυροποίησή του ειδικά στους τόπους δουλειάς, την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, την ενίσχυση της Κοινωνικής Συμμαχίας και την πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου.
Με την εξόρμηση, με την προσωπική συζήτηση άνθρωπο τον άνθρωπο και σπίτι το σπίτι, αλλά και με συσκέψεις, περιοδείες, εκδηλώσεις κ.λπ., φιλοδοξούμε να φτάσουμε σε χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους και λαϊκούς ανθρώπους. Για να μάθουν από εμάς, δηλαδή από πρώτο χέρι, τι αποφάσισε το Κόμμα και όχι από τους καλοθελητές των αστικών και οπορτουνιστικών κομμάτων, από τις εφημερίδες και τα site τους που διαστρεβλώνουν την πολιτική μας. Η εξόρμηση αυτή να ενταχθεί στο σχεδιασμό για την οργάνωση της πάλης παντού, ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης με το κουαρτέτο.
Έχουμε πείρα. Η μεγάλη διακίνηση των Θέσεων της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο το Δεκέμβρη πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας, με στόχο να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.